Майка води детето си на ясла, след час и половина

...
Майка води детето си на ясла, след час и половина
Коментари Харесай

Майка заведе детето си на ясла, след час си го взе с натрошен на две места крак

Майка води детето си на ясла, след час и половина си го взема със строшен крайник, а никой не знае какво се е случило.

Детенцето прекарва обездвижено след интервенциите в продължение на 60 дни.

Историята на Бирджан Емин от Кърджали, която желае истината. И която е била помолена от личния състав да опише същата версия, каквато и служителките при инспекцията от институциите.

Всичко стартира през април тази година.

„ Оставих детето си, което тогава бе на две годинки и половина в 8,30 часа сутринта. В 10 ми се обадиха, че момчето ми плаче, боли го крайници и би трябвало да дойда. Три медицински сестри бяха на промяна в групата този ден. Децата към 15-20. Детето ми плачеше от мощна болежка и показваше бедрото си. Помолих ги да извикат кола за спешна помощ, само че отхвърлиха. Тогава го закарах до Спешното. След обзор се оказа, че бедрената кост е счупена на две места и разместена “, описа пред 24rodopi.com Бирджан Емин. 

Тръгват с детето към Пловдив, където следва първа интервенция. След 60 дни цялостно обездвижване и втора за изваждане на сложена плака. Отново на легло и след това още веднъж прохождане.

„ Беше цялостен призрачен сън в границите на няколко месеца. Попитах личния състав какво се е случило, само че те не знаят. Едната жена била до дрешника, другата с дете до тоалетната, трета мерила температура. След това пък споделиха, че тази до тоалетната била с термометъра, пък другата до тоалетната. Детето ми показваше с ръце удари по крачето си. Едва в този момент подадох сигнал до Общината и прокуратурата.

По време на лекуването на детето не ми бе до такива неща. Оказа се обаче, че сигнал до Общината е бил подаден и по-рано, само че не от мен. Сестрите дадоха обещание да ми пратят на вайбър какво са написали като пояснение, да съм знаела версията и да кажа същото, което е още по-съмнително. Сега аз желая да знам истината.

Какво се е случило и за какво никой не е видял. Не желая обезщетение, желая истината, желая и всеки родител, който си остави детето, да бъде спокоен за него “, показва Бирджан.

Момченцето й би трябвало да тръгне още веднъж на градина, само че отхвърля. Тя самата желае да го реалокира в друго заведение в Кърджали.

„ Трябва да има камери в детските градини. Вместо да ни събират пари защо ли не, дано да дадем за видеонаблюдение. Аз самата съм подготвена да осигуря средства за камери “, показва кърджалийката.

Случаят в яслената група на детска градина " Максим Горки " в Кърджали е предаден на способените органи.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР