Майка видя как кариерата й на възрастен модел скочи до

...
Майка видя как кариерата й на възрастен модел скочи до
Коментари Харесай

Мама, наречена следващия „Горещ престъпник“, печели 70 000 паунда на месец, след като снимката на ареста за кражба в пияно състояние стана вирусна

Майка видя по какъв начин кариерата й на възрастен модел скочи до небето, откакто фотография, направена за кражба в пияно положение, стана вирусна и в този момент твърди, че печели до $90 000 (£70 000) на месец.

28-годишната Аби Нюман прекара четири дни в пандиза през ноември предходната година, откакто беше задържана за пиянска кражба от магазин. След освобождението си тя откри, че фотографията й е била споделена в „ mugshawtys “ – акаунт в Instagram, отдаден на „ горещи “ нарушители.

Публикацията в обществените медии промени живота на Аби – усили клиентите й на OnlyFans. Сега тя изкарва до £70 000 на месец, получава оферти за модел и даже се появява по малкия екран.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Снимката на дамата става вирусна след ареста, защото е наречена „ безумно красива “ – и тя е побесняла

Аби от Атланта, Джорджия, сподели: „ Когато излязох от пандиза, фотографията ми беше на всички места. Хората се майтапиха, че „ тя не е откраднала от магазина, само че открадна сърцето ми “. Имах куп хора, които ми пи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР