Майка уговори нероденото си бебе за продажба, месеци преди раждането.

...
Майка уговори нероденото си бебе за продажба, месеци преди раждането.
Коментари Харесай

ШОК! Майка уговори неродения си син за продажба срещу петцифрена сума

Майка уговори нероденото си бебе за продажба, месеци преди раждането. Малкият Марио, изплакал на 30 октомври в Сандански, е бил спазарен за 5 цифрена сума от майката, която живее в село Микрево, община Струмяни, оповестява " Струма.ком ".

За 200 лв. и приемане на всички обществени придобивки за бебето бременната жена от село Микрево спазарила нероденото си дете с българско семейство в Югозапада. Продажбата обаче не е станала, защото служителите на реда разкрили желанията на майката и купувачите, които сега се укриват. Знае се, че са българско семейство с сполучлив бизнес в град в Югозапада.

Първо предложили 12 000 лв. за бебето, само че майката отказала и поискала дребна сума на ръка, само че да получава майчинството и всички обществени придобивки за гледане на дете, до навършването му на пълноправие. При тези условия тя дала документално единодушие, да им продаде Марио, който се родил на 30 октомври в болничното заведение в Сандански. Предаването на детето е трябвало да стане през вчерашния ден, само че служителите на реда осуетили договорката.
свързани новини5877на 06.07.20156268на 15.09.2013
Майката-търговка е била арестувана, а против нея е формирано досъдебно произвеждане. Дали бащата на детето взе участие в договорката, полицията ревизира и проверява потресаващия случай. Разпитват се претендент купувачите на бебето.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР