Майка уби двете си деца заради глупост, която правим всички.

...
Майка уби двете си деца заради глупост, която правим всички.
Коментари Харесай

Аларма, Родители: Емилия Уби Здравите Си Дечица От Глупост!

Майка умъртви двете си деца поради нелепост, която вършим всички.

Емилия Мендоса от Мексико сити обичала да готви закуска на децата си. Преди дни им сготвила омлет със зеленчуци, сипала им портокалов сок. Докато приготвяла закуската дамата си е писала известия по мобилния си телефон.

8-годишният Августин и 6-годишната Мария се наяли и отишли на учебно заведение. Само след два часа Емилия получила най-страшното позвъняване в живота си. И двете й деца били превозени по неотложност в болничното заведение.

Ужасената майка пристигнала в незабавното поделение, където лекарите с огорчение оповестиха, че и двете й дечица са издъхнали. Мъката на дамата била неописуема. Писъците й пронизали болничното заведение.

След деликатен разбор на лекарският екип се е открило, че децата са умряли от нападателен вариант на салмонела! Първоначално помислили, че яйцата са инфектирани, само че в следствие било открито, че бактерията попаднала в закуската от телефона на майката.

Специалистите са безапелационни, че телефоните ни са безпределно мръсни, а Емилия го е докосвала до момента в който подготвя храната.

Нелепата покруса би трябвало да послужи като предизвестие за всички: Никога не докосвайте храната си с мръсни ръце!
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР