Майка твърди, че отново е била забранена от играта на

...
Майка твърди, че отново е била забранена от играта на
Коментари Харесай

Мама казва, че й е „забранено да участва в рождението на децата“ и няма покани „поради татуировки“

Майка твърди, че още веднъж е била неразрешена от играта на рожден ден на децата си и че е в черния лист на коледните събития поради нея фикс идея за татуировки.

Мелиса Слоун от Кидърминстър, Уорчестършър, твърди, че няма да ѝ бъде разрешено да види осъществяването на двете си дребни деца, преди да изоставен учебно заведение. Но 45-годишната се зарече да купонясва през празничния интервал, макар че беше избягвана от редица събирания.

Тя има 800 дизайна, покриващи лицето и главата й и споделя, че типът й даже я е напуснал неразрешено да влиза в локалната механа. Мелиса харчи всички свободни пари, които има, за дизайн на вести три пъти седмично и в този момент е подхванала стъпки да спести пари, като влага в личния си револвер за татуировки.

Тя се надяваше, че учителите ще я пуснат да гледа пиесата този декември, откакто сякаш са й споделили да гледа миналогодишната режисура през прозореца от детската площадка. Но родителят споделя, че тя към момента не е позволена - и описа по какъв начин в този момент е била подиг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР