Майка твърди, че е издържала на агресивна“ химиотерапия и се

...
Майка твърди, че е издържала на агресивна“ химиотерапия и се
Коментари Харесай

„Фалшивият рак“ на майка й я видя как се подлага на химиотерапия и се сбогува със семейството си, когато дори не беше болна

Майка твърди, че е издържала на „ нападателна “ химиотерапия и се сбогува със фамилията си, откакто получи единствено 15 месеци живот - единствено с цел да открие, че в никакъв случай не е имала рак.

Лиза Монк стартира да изпитва стомашни болки, за които подозираше, че се дължат на камък в бъбрека, тъй че отиде в болничното заведение за компютърна томография най-после от 2022 година При назначението й пробата сподели, че има два камъка в бъбреците, само че също по този начин означи формиране на далака й, който беше отхвърлен през януари предходната година.

Майката на две деца твърди, че органът е бил изпратен в три разнообразни патологични лаборатории, преди да бъде тествана в четвърта лаборатория, където тя твърди, че е дала позитивен резултат за нападателна форма на рак на кръвоносните съдове. 39-годишната жена сподели, че е била обявена за диагнозата си рак в терминален етап на обзор след интервенция на далака и твърди, че са й били дадени „ оптимистични “ 15 месеца живот.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Човек фалшифицира личната си см...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР