Майка сподели страховете си за черния си син, след като

...
Майка сподели страховете си за черния си син, след като
Коментари Харесай

Семейство на черен студент, обект на „расистко“ нападение, казва, че той току-що се е преместил в Обединеното кралство

Майка показа страховете си за черния си наследник, откакто той беше пребит при хипотетично расистко нахлуване единствено месеци след преместването си в Обединеното кралство.

На фрагменти, които се появиха онлайн, чернокожият възпитаник от Зимбабве е следван от бял мъж, който го принуждава да целуне обувката му. Видеото, за което се твърди, че е снимано от католическото учебно заведение Нюман в Карлайл, Къмбрия, демонстрира по какъв начин мъжът прегазва момчето, преди да го удари с пестник в гърдите му в петък.

Мрачните подиуми демонстрираха, че ученикът е подиграван от мъжа, до момента в който другите се смеят зад камерата. Буйният младеж нанесъл няколко удара на момчето. В друго видео младежът бутна ученика в шубрак на жилищна улица в региона на Ъпърби в Карлайл. Той се обърна към момчето и сподели: „ Застани на колене и целуни обувките ми “, преди да извика фразата няколко пъти.

Сега майката на момчето проговори и сподели, че синът й и нейната 11-годишна -старата щерка, която е станала очевидец на нападението, е ос...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР