Майка сподели как нейният празник за Деня на майката е

...
Майка сподели как нейният празник за Деня на майката е
Коментари Харесай

Раздразнена майка се нахвърля върху „грубия“ персонал на ресторанта, защото „съсипва“ храната за Деня на майката със семейството

Майка показа по какъв начин нейният празник за Деня на майката е „ унищожен “ в Cabbage Hall Bar and Grill, Анфийлд, макар че проекти месеци авансово.

Барбара от Анфийлд разкри, че са резервирали маса в ресторанта още през януари, с цел да избегнат бързането в последния миг, обвързвано с Деня на майката. Въпреки това, тя беше шокирана, когато бяха отхвърлени в деня, тъй като всички маси бяха анулирани.

Говорейки за неприятното им прекарване, 55-годишната сподели на ECHO: „ Ние отиваме [в зелето] много малко, само че към този момент няма да сме. Резервирахме по-рано, с цел да вземем маса. Денят на майката е добър миг да наваксаме със фамилията.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Франки Бридж благодари на Бионсе, до момента в който стилизира съвременни ботуши, които „ маркират две трендове в едно “

„ Мениджърът сподели, че е изпратила имейл на всички онази заран (10 март) и е споделила, че не може да направи нищо по въпроса. Тя беше груба и към момента обслужвайки хората и не спираше да приказва с нас. "

Според Барбара, при...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР