Майка спаси 18-годишния си син от кремация, след като лекарите

...
Майка спаси 18-годишния си син от кремация, след като лекарите
Коментари Харесай

Майка се вгледа в очите на умрелия си син и го спаси от кремация

Майка избави 18-годишния си наследник от кремация, откакто лекарите го оповестиха за мъртъв. Шокиращата преживелица се е разиграла в индийския щат Телангана, оповестява Hindustan Times.

Гендъм Киран е бил приет в болница на 26 юни с висока температура и повръщане и лекарите му сложили диагнозата "тежък хепатит ". Два дни по-късно младежът се утежни и бил изместен в частна клиника. На 3 юли изпаднал в кома. Лекарите споделили на околните му, че няма мозъчна активност и възможностите му да оцелее са нулеви.

Родителите на Гендъм, който бил включен към животоподдържащи апарати, си го прибрали у дома, с цел да поеме „ последна глътка въздух от дома”. Докато се подготвяли за кремацията, майка му забелязала, че в очите на детето й са се появили сълзи. Тя неотложно повикала доктор, който прегледал младежа и декларирал, че сърцето му още бие. По думите му, околните на Киран са създали доста добре, че не са го изключили от апарата.

18-годишният индиец бил закаран още веднъж в болничното заведение. След три дни се събудил и даже почнал да приказва. На 7 юли е изписан от лечебното заведение.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР