Майка-садистка стигна до крайни усилия“, за да отрови собственото си

...
Майка-садистка стигна до крайни усилия“, за да отрови собственото си
Коментари Харесай

Майка-садистка отрови собственото си дете с парацетамол, оставяйки го в нужда от чернодробна трансплантация

Майка-садистка стигна до „ крайни старания “, с цел да токсини личното си дете с парацетамол толкоз неприятно, че трябваше да им бъде направена чернодробна трансплантация.

Подлата жена се показа като „ любяща и отдадена “ майка, само че лъжите й бяха разгласени и тя към този момент е вкарана в пандиза за 12 години след ужасяващите си дейности. Кралският съд в Бирмингам изслуша по какъв начин майката, чието име не може да бъде посочено по правни аргументи, е " отровила " детето си вкъщи и в две обособени лечебни заведения с парацетамол и кодеин.

След това тя се опита да го скрие от лекарите. На 9 септември 2016 година тя заведе детето си в приемен център, потвърждавайки, че има температура и затруднено дишане, заяви BirminghamLive.

Но положението им се утежни и те трябваше да бъдат откарани по неотложност с кола за спешна помощ в болница където са били признати. На 12 септември те бяха признати във втора болница, където започнаха да губят схващане с признаци на остра чернодробна непълнота. Въпреки че детето в началото реагира доб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР