Майка съди болница, след като едва не умря по време

...
Майка съди болница, след като едва не умря по време
Коментари Харесай

Майка „почти умря“ по време на раждане след загуба на четири халби кръв и претърпя сърдечен арест

Майка съди болница, откакто едвам не умря по време на раждане – след „ непрекъснати контракции “, сърдечен арест и загуба на повече от четири халби кръв.

Карла Рихтер, на 39, остана с посттравматично стресово разстройство след раждането на щерка си, когато й бяха дадени „ непотребни медикаменти “, което провокира „ непрекъснати контракции “, споделя тя. И тя загуби 2,7 литра кръв, до момента в който медиците се опитваха да отстранят ръчно арестуваната й плацента шест пъти, както се твърди. сърдечен темп за пет минути. Карла съди болница Kingston в Съри и Kingston Hospital NHS Trust одобри частична виновност, като се съгласи да заплати съглашение от 27 500 английски лири. Карла от Каршалтън, Лондон, сподели: „ Просто си припомням по какъв начин крещях – вцепеняващ кръвта вик.

„ Дадоха ми щерка ми да я държа, само че с болката, която изпитвах, не можех да понеса даже Дръж я. Размерът на забележимата кръвозагуба беше отблъскващ. Беше в действителност ужасяващо прекарване и бях толкоз комплициран, тъй като изглеждаше, че никой не реагира. Не беш...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР