Майка с увреждания, която се нуждае от специална помощ за

...
Майка с увреждания, която се нуждае от специална помощ за
Коментари Харесай

Майка с увреждания остана бесна, след като easyJet й каза да плати „допълнителни £300` за хотелски трансфер

Майка с увреждания, която се нуждае от специфична помощ за вървене, е гневна, откакто easyJet й сподели, че ще би трябвало да заплати близо £300, с цел да стигне до нейния хотел.

53-годишната Джаки Маккибенс беше добавила особено подпомагане към резервацията си - което съгласно компанията прави пътуването налично за всички клиенти - само че беше изумена, когато беше осведомена, че не може да употребява общоприетия автобусен трансфер на Летище Малага в Испания.

Вместо това EasyJet сподели на майката, която има церебрална парализа, че ще би трябвало да заплати спомагателни £267 за частен трансфер до хотела си във Фуенхирола, защото трансферната компания не може да поеме нейната проходилка. Проходилката, която се сгъва като детска количка, е обозначена като инвалидна количка от easyJet.

Майка на три деца Джаки в никакъв случай преди не е имала проблем да съхранява проходилката си в рейс за трансфер и със себе си и брачният партньор Джон споделят единствено един калъф, тя споделя, че би трябвало да има доста място. Двойк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР