Майка с две деца са били принудени да живеят в

...
Майка с две деца са били принудени да живеят в
Коментари Харесай

Мъж държал семейството си гладно и жадно почти 20 години

Майка с две деца са били принудени да живеят в продължение на 17 години измежду нечувани условия в Рио де Жанейро, оповестява “Дейли Мейл”.

Уединена колиба, разпадащи се стени и мръсно спално долни дрехи. В такава атмосфера съвсем 2 десетилетия мъж е държал своето семейство като пандизчии.

Децата, които към този момент са на 19 и 22 години, дружно с майка си страдали от дехидратация и недохранване. Физическото им положение било толкоз неприятно, че приличали на 10-11-годишни.

Местните управляващи най-накрая биват известени за случая, който е в западния регион на града, където множеството хора тънат в мизерия.

Униформените са разкрили фамилията завързано, мръсно и гладно, а бащата е бил задържан след неизвестен сигнал.

Жената разкрива пред локална медия, че от време на време с децата стояли по 3 дни без храна, а в това време от време на време били измъчвани физически и душевен.

На майката е било неразрешено да работи, а децата били изключени от учебно заведение. Тя постоянно опитвала да избяга, но мъжът й я заплашвал с ликвидиране, и че ще напусне дома единствено, когато почине.

„ Когато видяхме в какво положение са децата, си помислихме, че не биха оживели още седмица. Опитах да приказвам с майка им в колата за спешна помощ, само че тя бе толкоз слаба, че не можеше да издаде и тон “, акцентира техен комшия.

Хора от квартала разкриват, че прозвището на брачна половинка е DJ, тъй като пускал мощна музика, с цел да заглуши писъците на фамилията си.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР