Майка с десетмесечното й бебе бяха изгонени от къща за

...
Майка с десетмесечното й бебе бяха изгонени от къща за
Коментари Харесай

Майка с бебе бяха изгонени от къща за гости на морето от недоволна хазяйка

Майка с десетмесечното й бебе бяха изгонени от къща за посетители на морето от недоволна хазяйка, обвинила ги, че са развалили мебелите й.

За почивката по български алармира в обществените мрежи Влада Протич. Собственичката на къщата оставила нея, десетмесечното й бебе и майка й на улицата откакто прекратила предварително резервацията им и дала стаите им на други клиенти.

Оказало се, че стаите не престават да се продават, макар че били непокътнати и капарирани за две седмици. Преди това хазайката упреква младата майка, че развалила мебелите в новия ѝ хотел, откакто сложила котлон, с цел да готви на детето си, споделя младата жена пред Bulgaria ON AIR.

" Базата е добра, само че когато отношението е такова, избирам положителните хора пред по новите плочки ", сподели Влада Протич и разгласи, че ще търси правата си пред Комисията за отбрана на потребителите.

Хазяйката Антоанета Терзиева пък изясни, че единствената й молба била да се реалокира котлона, тъй като мебелите се подули от него. Тя пък е безапелационна, че ще си търси правата в съда за уронване на престижа и за клюка.

Казусът разясниха и шефът на Асоциация " Активни консуматори " Богомил Николов, както и Румен Драганов от Института за разбори и оценки.

" Ако този хотел ясно беше написал, че не се позволяват котлони, щеше да има база да предявява искания. Хората, които се занимават с този бизнес, би трябвало коренно да си трансформират отношението към клиентите. В Гърция и Турция умеят да ласкаят туристите, до момента в който ние постоянно сме ядосани и намусени ", разяснява в " България заран " Богомил Николов.

А съгласно Румен софтуерно нещата трябвало да бъдат направени по този начин, че екскурзиантът да не може да унищожи каквото и да било в хотела.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР