Майка реши да си татуира името на сина си, за

...
Майка реши да си татуира името на сина си, за
Коментари Харесай

Майка смени името на сина си след объркана татуировка

Майка реши да си татуира името на сина си, с цел да покаже на света какъв брой го обича. Изписаното по кожата й обаче се оказа неверно и дамата трябваше да избира – или да отстрани татуировката, или да... смени името на сина си.

Шведката избра второто, съобщи Би Би Си. Жената отишла в студиото за татуировки с желанието да изпише името на щерка си Нова и сина си Кевин. Татуистът обаче позволил неточност при второто име и изписал Келвин.

Майката забелязала грешката на път за дома. Тя се върнала в студиото, с цел да попита какво може да направи оттук нататък. Татуистът й споделил, че процедурата с лазер ще отнеме минимум година, с цел да бъде отстранена буквата „ л “.

Шведката решила, че ще е по-бързо просто да смени името на 5-годишния си съд. „ След като помислих малко по въпрос, взех решение, че ще сменя името му “, съобщи майката, известна единствено като Йоана. Пред шведските медии разкри, че ще си направи татуировка с името и на третото си дете – Фрея. Този път обаче ще гледа татуиста...
Снимка: Facebook
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР