Майка разкри сърцераздирателната история за това как е разбрала, че

...
Майка разкри сърцераздирателната история за това как е разбрала, че
Коментари Харесай

Разбито сърце на майка като дъщеря, родена с „дяволска“ смъртоносна болест, обозначена с мехур

Майка разкри сърцераздирателната история за това по какъв начин е схванала, че дребната й щерка има „ дяволска “ болест, оставила 80 % от тялото й, покрито с мехури.

Ан Дейвис, 43, и брачният партньор й Джо, 44, бяха на луната, когато схванаха, че ще имат още едно бебе. Ан имаше страхотна бременност, макар че беше малко по-голяма и всички проби споделяха, че бебето е добре.

Но когато се роди щерка им Хали Грейс, лекарите видяха, че нещо не е наред. „ Хали Грейс беше най-лесната бременност “, сподели Ан, психолог от Савана, Джорджия. „ Наслаждавах се, почувствах я добре и тя ми даде съвършената бебешка издутина.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Момиче, заровено живо в опустошителните последни мигове на пясъчна дупка на плажа, до момента в който се бореше за живота

„ Тя постоянно риташе на скенери и сърцето й беше мощно. Нямахме визия, че нещо може да е наред. " Но когато Хали Грейс се появи на бял свят на 5 юни 2021 година посредством цезарово сечение, лекарите откриха дребни мехури по ноктите й - които бяха дълги и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР