Майка разказа за ужасяващия момент, в който тя научила, че

...
Майка разказа за ужасяващия момент, в който тя научила, че
Коментари Харесай

Майка повери малките си синове на друго момче и то ги изнасили

Майка описа за ужасяващия миг, в който тя научила, че с дребните й синове полово е злоупотребило друго по-възрастно момче, което им било на посетители за една нощ. Алана от Лондон разкрила, че 7-годишния Итън и 6-годишния Джеймс били нападнати, когато приятелят на синовете й, Феликс, който е с няколко години по-голям от тях, прекарал нощта у тях. Синовете й били прекомерно дребни, с цел да схванат какво се случва с тях. Майката схванала за ужаса, едвам когато разкрила детска порнография на таблета им.

След като ги разпитала за откритото и съветвайки се неправителствена организация за отбрана на децата, Алана разговаряла с Итън и Джеймс, които й разкрили какво е станало.

Полицията в този момент проверява обвиняванията за принуждение. По думите на Алана момчетата й към момента страдат от случилото се, измежду нощ изпадали в паник офанзиви, а Итън се напикавал в леглото.

„ Познавам Фликс и майка му от шест месеца. Фелик е с няколко годни по-голям от моите момчета, само че изглеждаше, че се разбираха добре. Поканих Феликс и майка му на празненство, което проведох. Когато празненството завърши и майката на Феликс потегли да си върви, той самият помоли да остане да преспи у нас. Тогава не заподозрях нищо и му разреших да спи в стаята на момчетата без да се възнамерявам. Въобще не съм си представяла какво ще се случи вътре, когато затварях вратата”, споделя майката.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР