Майка разказа за истински кошмар, който е преживяла с детето

...
Майка разказа за истински кошмар, който е преживяла с детето
Коментари Харесай

Майки пропищяха от ужас! Тази жена обикаля столичните паркове и отвлича деца…

Майка описа за същински призрачен сън, който е претърпяла с детето си. Тя оставила момченцето си за секунди без контрол, когато се обърнала, видяла непозната жена да хваща детето за ръка и да го води към храстите.

“Здравейте, бих желала да споделя какво се случи през днешния ден с моя две годишен наследник в Южния парк. Бяхме на разходка и в някакъв миг аз седнах на пейката и го оставих да гони гълъбите наоколо и да тича наоколо до мен. В един миг виждам жена на възраст към 50 години която идва, хваща го за ръката и потегля да го извежда от парка през храстите, всичко става за секунди. Аз несъмнено за незабавно изтичах до сина ми и го повиках. Тя се стресна доста и ми сподели: “Ваше ли е? Аз си мислех, че е самичък. Едно колело щеше да го блъсне и аз го дръпнах. ”

Нямаше никакво колело, аз бях на метър, два от сина си. Всичко това става на огромната алея над фонтана. Явно би трябвало да го държа за ръка нон стоп и да бодърствам над него като орлица, с цел да е в сигурност. Внимавайте когато се разхождате там. Пиша изложение на дамата, с цел да знаете по какъв начин наподобява и тъй като много майки ме попитаха: Слаба, междинна на растеж, прошарена коса вързана на къса опашка, с дребна раница на гърба, мургава, неугледна жена, чието наличие множеството хора не биха забелязали”, написа Цвета Стопфорт във фейсбук групата “Майките на София”.

Оказва се, че това не е индивидуален случай. В мненията си под тематиката и други майки разказват същата жена и описват сходни прекарвания.  “Тази жена обикаля парковете и се пробва да краде деца. Ако някаде я видите пазете децата си. В рамките на два дни е забелязана в Южния и Западния парк,да се пробва да отвлече деца… избира ги най-вече до към 2-3 годишна възраст, без значение пола на детето”, споделя Лилия Николова, имаща сходни прекарвания, която е съумяла да снима нападателката.

От други мнения под тематиката излиза наяве, че евентуално се касае за жена с психологични болести, на която детето й е било отнето като малко и в този момент тя търси метод да го замести, пробвайки се да отвлече някое друго.


loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР