Майка разказа как синът и починал пред очите на приятелите ...

Майка разказа как синът и починал пред очите на приятелите

Удушен онлайн: Дете почина пред приятелите си в TikTokМайка описа по какъв начин синът и умрял пред очите на приятелите си, до момента в който се подлагал на смъртоносното предизвикателство със задушаване, „ Blackout Challenge ”, в TikTok.


14-годишното момче
Леон Браун от Къмбърнолд, Шотландия, е открито мъртво в стаята си, откакто пробвало рисковата наклонност в TikTok.

Mайката насочи предизвестие към другите родители, откакто схванала, че другар на сина и желал да направи същия challenge.


Приятелите на Леон са го гледали по какъв начин се пробва да се оправи с предизвикването посредством Facetime. По време на извършване на тренда се случила нещастието и ученикът изгубил живота си. bg voice


Той и приятелите му
евентуално смятаха, че това е смях и смешка, само че Леон не се върна, сподели майката на момчето.


„ Чувала съм за това предизвикателство. Но не чаках личното ми дете да го направи. ” „ Моля, предупредете децата си, че тези онлайн провокации не костват живота им. Те не заслужават „ лайкове “ или каквото и да е, за което го вършат. “

Приятелите и фамилията на Леон се събраха, с цел да пуснат балони в негова памет предходната седмица.

От управлението на TikTok
обявиха, че са отстранени видеоклипове от „ Blackout Challenge “ от платформата и са въведени ограничения, които да попречат на потребителите да споделят или търсят наклонността.

Енцо Ферари: Жени се за продажница, води успореден живот и прави едни от най-хубавите коли
Тенденцията, която обхвана обществените медии и предизвиква потребителите да се задушават, да припадат и да идват в схващане пред камера, е обвързвана със гибелта на десетки деца в Съединените щати.

Източник: struma.com


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg