Майка предизвика фурор, като призна, че съжалява, че е осиновила

...
Майка предизвика фурор, като призна, че съжалява, че е осиновила
Коментари Харесай

`Съжалявам, че осинових дъщеря си - чувствам се, че гледам дете на непознато дете`

Майка провокира възторг, като призна, че съжалява, че е осиновила щерка си, признавайки, че в никакъв случай не я е обичала толкоз, колкото биологично деца. Тя показа историята си в Reddit, обяснявайки, че откакто роди сина си посредством IVF, тя избра да осинови второто си дете.

Въпреки това, тя призна, че в никакъв случай не е съумяла да се свърже с осиновената си щерка и с течение на времето, даже стартира да й се сърди. Жената написа: „ Преди години преди раждането на първия ми наследник ми споделиха, че ще бъде мъчно за мен и брачна половинка ми да заченем. Преминахме през IVF и в последна сметка родих сина си.

„ Няколко години по-късно искахме още едно дете, само че не искахме да прекарваме времето и разноските, които направихме последния път със сина ни. Затова взехме решение да осиновим. Осиновихме това красиво момиченце, чиито родители бяха прекомерно млади, с цел да я отгледат сами. Толкова доста я обичах и не се отнасях с нея по-различно, само че в никакъв случай не съм имал възприятието, че е моя. Често имам възприятието, че виждам непознато дет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР