Майка поиска съвет дали е била твърде груба със сина

...
Майка поиска съвет дали е била твърде груба със сина
Коментари Харесай

`Принудих сина си да яде от мръсната чиния, след като той отказа да я измие - той е побеснял`

Майка изиска съвет дали е била прекомерно груба със сина си младеж, откакто се измори от това, което тя разказва като неговата „ въоръжена непросветеност “. Обръщайки се към обществените медии, с цел да излее разочарованието си, 45-годишната жена изясни, че синът й, на 17, ненавижда да мие чинии - макар че имат съдомиялна машина.

Тя написа: „ Нашето семейство редува домакинските отговорности - готвенето, съдовете, почистването на общите елементи се правят от всеки член на фамилията в разнообразни дни. Синът ми ненавижда домакинската работа и постоянно се пробва да го направи на половина, с цел да се измъкне от това. Това е непрекъсната борба. Ястията са най-лошите. Той опакова съдомиялната машина, тъй че препаратът за съдове да не може даже да попадне върху чиниите. Просто се хваща за тигана, който е бутнал начело.

„ Той също не изплаква съдовете, тъй че те излизат мръсни и залепени в храната. Ако желаеме да ядем ден откакто той измие чиниите, би трябвало да ги измием на ръка. Не го е грижа. Всеки...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР