Майка от Вирджиния, подведена под отговорност за това, че 6-годишният

...
Майка от Вирджиния, подведена под отговорност за това, че 6-годишният
Коментари Харесай

Майка на 6-годишно момче, застреляло учителка във Вирджиния, осъдена на 2 години

Майка от Вирджиния, подведена под отговорност за това, че 6-годишният й наследник тази година простреля своя преподавател в началното учебно заведение, получи двегодишна присъда в петък по държавно обвиняване за тежко закононарушение за неглижиране на дете.

Дея Тейлър, 26, можеше да получи до пет години затвор, само че получи по-кратка присъда от арбитър от окръжния съд Кристофър Papile, който включва две години изпитателен период. Все отново наказването на съдията беше по-сурово от шестте месеца зад решетките, препоръчани от прокурорите, които като част от съглашение за признание на виновността отдръпнаха обвиняване за закононарушение за повърхностно предпазване на огнестрелно оръжие.

Тейлър би трябвало да стартира щатска присъда, откакто тя излежава 21 месеца по обвързвано федерално обвиняване. Тя се призна за отговорна през юни по обвиняване за приложимост на марихуана, до момента в който притежаваше револвер, което е нелегално съгласно федералния закон, и беше наказана предишния месец.

Освен това на майка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР