Майка от Видин твърди, че детето ѝ почти е колабирало

...
Майка от Видин твърди, че детето ѝ почти е колабирало
Коментари Харесай

Майка обвинява учители, че не са помогнали на детето ѝ

Майка от Видин твърди, че детето ѝ съвсем е колабирало в учебно заведение и не му е обърнато никакво внимание. То е имало мощни болки в корема и плачело. Според родителя учителите са пренебрегнали положението на детето , макар че то седяло превито в коридора на учебното заведение. По-късно момичето било превозено от родителите и оперирано по неотложност в „ Пирогов ”, заяви.

„ Детето ми звънна, плачейки, че има внезапни болки в корема . Тя ме молеше да я взема и ми обясняваше, че умира от болежка. От стола се е качила в класната стая, сяда на чина и болките стават още по-резки. След това излиза в коридора и се свлича на земята ”, изясни майката на детето.

Родителят се възмущава на това, че учителят в часа не се е поинтересувал за какво детето излиза .

„ В коридора се свлича на земята. Друга госпожа излиза, вижда я, пита какво ѝ е и когато схваща, че ми се е обадила, влиза в стаята. Никой не алармира, че това дете е на земята като куче ”, добави майката.

От епикризата от болничното заведение излиза наяве, че момичето е било с изострен апендикс . Майката твърди, че от учебното заведение никой не се е свързал с нея. Не я попитали и дали детето е добре.

„ Когато схванаха, че съм извикала екипа на NOVA, започнаха, посредством трети лица, да ми споделят, че е хубаво да откажа изявлението, тъй като ще заведат групов правосъден иск против мен ” , уточни тя.

От учебното заведение обясниха в позиция, че са прегледали камерите и са разговаряли с учителите. От образователното заведение не са съгласни с изказванията на майката и съгласно тях преподавателите са обърнали внимание на момичето и са му предложили да го заведат до фелдшера, само че то отказало, като обяснило, че майка му ще го вземе.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР