Майка от AN OnlyFans казва, че тя и семейството й

...
Майка от AN OnlyFans казва, че тя и семейството й
Коментари Харесай

Къщата ми беше подпалена, синът ми беше изгонен от училище, а съпругът беше нападнат, и всичко това заради моята кариера с 380 000 британски лири на година

Майка от AN OnlyFans споделя, че тя и фамилията й са били изправени пред гневно принуждение над нея X-оценена кариера.

33-годишната Сара Чийк твърди, че е била цел на „ зли и злонамерени “ хулигани и е претърпяла поредност от жестоки прояви – в това число нахлуване с маркуч и недоверчив пожар.

Сара – от Флорида – сподели пред The ​​Sun, че е останала „ опустошена “, откакто е схванала, че кариерата й е разкрита – кулминационната точка е скорошно нахлуване, което я е „ объркала “.

Майката на четири деца твърди, че й е неразрешено да гледа децата си по какъв начин спортуват, подозира, че имуществото й е подпалено и твърди, че е била нападната както от съседите си, по този начин и от родителите на други деца.

Сара беше възхитена, когато кариерата й в OnlyFans „ излетя оттатък най-смелите й фантазии “ – само че сподели, че е платила цена за триумфа си.

33-годишната жена се причисли към уеб страницата, откакто фамилията й имаше финансови усложнения по време на пандемията от Covid и другари предложиха това...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР