Майка от Алабама е обвинена в насилие над дете, след

...
Майка от Алабама е обвинена в насилие над дете, след
Коментари Харесай

Майка от Алабама прегази 7-годишния си син с кола, след като го накара да се прибере пеш от училище като наказание: полиция

Майка от Алабама е упрекната в принуждение над дете, откакто инцидентно прегази 7-годишното си дете наследник, до момента в който го кара да се прибира от учебно заведение като наказване, съгласно полицейското ръководство на Боаз.

Полицията сподели, че случаят е станал на 9 февруари към 15:30 часа. когато Сарай Рейчъл Джеймс, на 27, взе сина си от учебно заведение в Боаз, Алабама.

На Джеймс беше казано, че синът й е бил изпратен в кабинета на шефа, тъй като е изпаднал в неволя по-рано денем, полицията сподели.

Като форма на наказване, Джеймс спря колата й, близо до учебно заведение, и накара сина й да излезе, с цел да върви или да бяга останалата част от пътя до у дома, разстояние от към осем пресечки, полиция сподели.

Докато вървеше, Джеймс караше до сина й няколко пресечки, само че когато тя понижи скоростта, момчето се опита да хване дръжката на вратата на колата, Маями Herald заяви.

Според шефа на полицията Боаз Майкъл Абъркромби, когато Джеймс форсира, синът й беше изтеглен под колата и прег...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР