Майка остана шокирана от постъпката на шофьор-доставчик. Тя поръчала кашон

...
Майка остана шокирана от постъпката на шофьор-доставчик. Тя поръчала кашон
Коментари Харесай

Куриер остави кашон върху спящо дете

Майка остана шокирана от постъпката на шофьор-доставчик. Тя поръчала кашон с храна до дома ѝ. Случаят е от Швеция. Куриерът дошъл до адреса, само че избрал извънредно неуместно място, където да сложи 10-килограмовата пратка – върху количка с бебето на майката.

Жената решила преди този момент да изведе спящото си дете на въздух. В този миг идва и поръчката ѝ.

„ Поздравления… Премазахте спящо бебе в количката му с колет от 10 кг и не се срамувате. Слава Богу, бебето е добре!, “ споделя дамата.

От логистична компания предложили 250 шведски крони (£20) като отплата. Компанията споделя, че нейният пощальон е бил шокиран, когато схванал за случилото се.

„ Когато никой не отворил входната врата, водачът желал да остави колета на прага, само че видял, че повърхността е мокра. Така той решил, че количката ще бъде по-удачно място. Той не е видял бебето. Майката незабавно ни се обади и неотложно се свързахме с водача “, споделиха от компанията.

Шофьорът се почувствал извънредно за постъпката си. Със сълзи на очи поднесъл цветя в опит да се извини на майката.

Разпространено е в Швеция бебетата да се оставят сами на открито. Това се прави и в други скандинавски страни даже и в студено време. Родителите се предизвикват да излагат бебетата си на чист въздух с убеждението, че те спят по-дълго и развиват по-силна имунна система.

Въпреки това има малко безапелационни доказателства, че това прави децата по-здрави.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР