Майка, обвинена в убийството на тригодишния си син, твърди, че

...
Майка, обвинена в убийството на тригодишния си син, твърди, че
Коментари Харесай

Майка, обвинена в убийство, казва, че е удряла тригодишно дете, защото Библията го позволява

Майка, упрекната в убийството на тригодишния си наследник, твърди, че е употребила бамбукова бастун върху него, тъй като Библията й споделя, че може да „ chastise her child ”, чу съд в Англия.

Кристина Робинсън, 30, която отхвърля да е умъртвила сина си Двелания и свирепост към дете, беше упрекната от прокуратурата, че употребява ученията на Библията като „ преносим празник ” откакто стана ясно, че е имала любовна спекулация, до момента в който брачният партньор й е отсъствал, служейки в Кралските военновъздушни сили.

Тя се обадила на службите за незабавна помощ в фамилния дом в Бракен Корт, Дърам, през ноември 2022 година и декларирала, че синът й имал накуцва, до момента в който яде кифличка със сирене.

Но Ричард Райт KC, обвинител, сподели на Кралския съд на Нюкасъл, че Двелания е претърпял сериозна, съдбовна контузия на главата, откакто е бил разтресен мощно от майка си.

Тя беше бременна по това време, употребявайки донор на сперма, до момента в който се срещаше с мъж, който срещна онлайн.

На правосъдните заседатели бяха показани фрагменти...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР