Майка нападна медицинска сестра в детска градина във Варна. Инцидентът

...
Майка нападна медицинска сестра в детска градина във Варна. Инцидентът
Коментари Харесай

Майка нападна медицинска сестра във варненска детска градина


Майка атакува здравна сестра в детска градина във Варна. Инцидентът е станал към 11 часа през днешния ден, заяви Българска национална телевизия.

По първични данни нападателната майка е нахлула в детската градина и е пробола здравната сестра с незнаен към този момент изострен предмет.

Пострадалата сама е подала сигнал до полицията и е превързала раната си. На място са пристигнали екипи на Министерство на вътрешните работи и Спешна помощ. Жената е в положително общо положение, с повърхностна прорезна рана.

31-годишната нападателка е арестувана за разпит в Трето районно управление (на МВР). Директорът на градината е уведомил Агенцията за протекция на детето, които ще посетят на място фамилията на нападателката.

От Община Варна също са изпратили свои чиновници. По тяхна информация майката не за първи път е нападателна, само че за първи път стига до физическа разпра със чиновник. Днес тя е имала спогодба да вземе детето си по-рано от занятия, само че остава неразбираемо какво е предизвикало експанзията ѝ.

Разследването на случая продължава. Учебният развой не е спиран.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР