Майка намерила сина си брутално бит в кресло, след като

...
Майка намерила сина си брутално бит в кресло, след като
Коментари Харесай

Разярен мъж, обвинен, че е „пребил до смърт собствения си брат – след това оставил майка си да намери тялото му“

Майка намерила сина си брутално обичай в кресло, откакто личният му брат го нападнал, до момента в който бил „ прояден от гняв “ – и си потегли го разгласи за мъртъв, сподели съдът.

39-годишният Дарън Стийл е упрекнат в жесток побой над по-големия си брат Мартин, 48-годишен, в разгулен припадък. На Кралския съд на Суонзи беше казано, че майка им Даян Стийл е била предизвестена от обезпокоен комшия, който разкрил „ червеникаво-кафяво вещество “ върху домашното им куче. Когато отишла да проверява, тя разкрила „ безжизнения, оцапан с кръв и тежко ранен ” синът й да се свлече на стол в къщата му и тя се обадила на 999.

На съда беше казано, че подутото лице на Мартин е „ неузнаваемо “, устата му беше цялостна с кръв и тялото му беше „ студено ", до момента в който тя се опитваше да откри пулс. Майка им сподели, че Дарън се смее на назад във времето - и сподели: „ Още съм нап***ена от нощес ". Докато се прави CPR, брат му сподели „ по-добре го спасете “, само че те не съумяха да бъдат съживени и бяха оповестени за мъртви в 11.06 ч. сутринта.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР