Майка на ученик от американския щат Тенеси публикува в интернет

...
Майка на ученик от американския щат Тенеси публикува в интернет
Коментари Харесай

Уникална акция: Световни знаменитости подкрепиха тийнейджър, който разби сърцата на милиони в мрежата

Майка на възпитаник от американския щат Тенеси разгласява в интернет видео, в което синът й, със сълзи в очите си, споделя за издевателството на своите връстниците. Кийтън Джоунс, възпитаник от гимназията, описа, че неговите съученици му се подиграват ​​заради грозния му нос, поливат го с мляко и поставят храна в облеклата му. Момчето признава, че въобще няма другари.

" Защо те ме тормозят? Какъв е смисълът? Защо те намират за смешно да заловен почтен човек и да издевателстват над него? Това е Ненормално! "

" Хората са разнообразни, не е нужно да ги критикувате поради това. Това не е тяхна виновност. Ако са ви се присмивали, не позволявайте това да ви убие. Просто останете мощни. Ще бъде мъчно, само че един ден всичко ще се усъвършенства ", споделя момчето.

След като и сестрата на Кийтън разгласява този видеоклип в обществената мрежа, клипът стана известен и притегли вниманието на известни персони.



Известни артисти, спортисти и артисти стартираха акция с хаштаг #StandWithKeaton и показаха съчувствието си към ученика. Много звезди пожелаха момчето да бъде непоколебимо и се възхитиха на смелостта му да опише за казуса си пред камерата.

" Сърцето ми бе разрушено през днешния ден. Бъдете по-добри към другите ", написа певицата Кати Пери.

- Сърцето ми страда, до момента в който го виждам. Кийтън, ти си доста мощен щом можеш да разкажеш всичко това " - споделя Енрике Иглесиас.



Капитан Америка — Крис Еванс предложения Кийтън на премиерата на новите " Отмъстителите ", а Доналд Тръмп-младши го назова необикновено самоуверен.

Актьорът Марк Ръфало назова момчето супергерой като изясни, че и той е бил подиграван в детството му.



Футболистът от НФЛ Тайлър Бърд даде обещание на Кийтън да го посети в учебното заведение му дружно с приятелите си. Така че надали към този момент, младежът има защо да се тормози от учебните хулигани.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР