Майка на тризнаци, родени с пет години разлика, която смяташе,

...
Майка на тризнаци, родени с пет години разлика, която смяташе,
Коментари Харесай

Майка, която се бори с безплодието в продължение на десетилетие, най-накрая ражда тризнаци - родени с пет години разлика

Майка на тризнаци, родени с пет години разлика, която смяташе, че в никакъв случай няма да има деца, прикани другите, изправени пред проблеми с плодовитостта, да не изоставят вярата.

Колийн Хапни и брачният партньор й Пийт се опитваха в продължение на 10 години да забременеят, преди най-сетне да имат щерка, Фийби-Грейс, през 2018 година, преди техните близнаци да ги последват предходната година. Двойката беше покрай отвод от фантазията си за деца на фона на техните битки, пробвайки осем кръга ин витро оплождане и, трагично, два спонтанни аборта.

30-годишната в този момент самоуверено приказва за битките си в опит да се даде вяра на други, които се пробват да имат бебе. Двамата от Плимут за първи път откриха, че имат проблеми с плодовитостта след две години опити, преди Колийн да бъде диагностицирана със синдром на поликистозни яйчници (PCOS).

Скоро стана ясно, че имат потребност от помощ, с цел да имат бебе, само че не можаха да го получат от NHS. Колийн сподели: „ Казаха ми, че не мога да получа ин витро оплождан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР