Майка на три деца разкри как е спечелила £100k само

...
Майка на три деца разкри как е спечелила £100k само
Коментари Харесай

Бивша бездомна майка на три деца разкрива как е спечелила £100k само за един уикенд – като е планирала епично парти

Майка на три деца разкри по какъв начин е спечелила £100k единствено за 48 часа, като е разпродала билети на събитие, на което се държи като рок звезда, интервюира поп звезди и танцува в близост в изискана рокля.

Дани Уолъс, 40, от Болтън, реализира триумф след години на домашно принуждение и бездомност. През 2008 година тя беше оставена самотна майка на две деца от принудителен сътрудник. Въпреки старшинската си роля в образованието за корпоративно водачество Дани беше принудена да остане бездомна с децата си.

Тя сподели: „ Оцеляхме посредством сърфиране на диван със фамилията и другари, до момента в който не открих място, което можех да си разреша. Доста бързо се открих с мъж, който след месеци на любовна бомбардировка се оказа отровен и в последна сметка обидчив. Бях уединен родител с един приход при започване на рецесията. Таксите за детска градина ме осакатяваха, само че отхвърлих да напусна работа, желая да просперирам, знаех, че мога да бъда сполучлив, само че си припомням, че се усещах толкоз неприятна и доста уязвима. Щях да раб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР