Майка на три деца разказа как сама изрязала гръдните си

...
Майка на три деца разказа как сама изрязала гръдните си
Коментари Харесай

Никога те правете това у дома! Майка на 3 деца отряза с макетно ножче

Майка на три деца описа по какъв начин сама изрязала гръдните си импланти, откакто са почнали да ѝ предизвикват дискомфорт. 49-годишна жена нямала пари за повторна интервенция, по тази причина решила да прибегне към самолечение, написа Mirror.

Тоня Росингтън реши да усили бюста си след третото раждане, когато естествените ѝ гърди изгубили формата си. Операцията коства на брачна половинка ѝ £ 2,400 и била осъществена в Брюксел. 

Скоро дамата почнала да изпитва дискомфрт и написала на лекаря си, че е депресирана и разтревожена от непознатите обекти в тялото си. В отговор чула, че безвъзмездна интервенция може да се извърши единствено в случай че имплантите са се скъсали или предизвикват мощна болежка.

Тогава дамата реши да не разчита повече на здравната си застраховка и да вземе здравето си в личните си ръце в дословен смисъл. На 16 март тя отрязала силикона от гърдите си, застанала права пред огледалото в спалнята. Преди това дамата изгледала по какъв начин се прави това в YouTube, след което взела макетно ножче.

" Опитах се да се разубедя като си повтарях: " Не бъди луда ". Но в последна сметка се качих горе и застанах пред огледалото. Първо взех решение да ревизира какъв брой ще боли и направих дребен прорез, откакто авансово охлаждих гърдите си с лед ", разказва Тоня Росингтън.

Тъй като при предходната интервенция хирурзите увредили нервите ѝ, дамата не усещала болки в гърдите. Тя първо отрязала мастните тъкани, след това белезите и видяла импланта. В този миг тя инцидентно го пробила с ножа и силиконът се излял от гърдите й.

" Видях импланта и разбрах, че съм го раздрала. Когато започнах да го дърпам, една част остана в ръката ми. И тогава се паникьосах. Силиконът беше на всички места. Когато го извадих, той просто стана на каша ", споделя Тоня Росингтън.

След като съумяла да извади и двата импланта, Тоня отишла в болница, оставяйки на брачна половинка си записка да не се тормози. Жената по знамение се отървала без затруднения, тъй като, съгласно лекарите, сходна интервенция може да докара до съдбовен край.

" Сега всичко е наред. Ще бъда почтена - през днешния ден гърдите ми не наподобяват красиво, защото има доста провиснала кожа. Но в никакъв случай повече няма да потегли да си усилвам бюста. Това беше най-голямата неточност в живота ми ", споделя в заключение Тоня Росингтън. И предлага, никой да не се пробва да повтаря това, което направила, пише  Zdrave.to.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР