Майка на три деца от Джорджия, обвинена в заговор за

...
Майка на три деца от Джорджия, обвинена в заговор за
Коментари Харесай

Бившата кралица на красотата Линдзи Шийвър твърди, че бивш съпруг на NFLer, за когото се твърди, че се е опитала да убие, задържа децата им след завръщането си в САЩ

Майка на три деца от Джорджия, упрекната в скрит план за наемно ликвидиране против някогашния си -NFLer брачен партньор на Бахамските острови, твърди, че не е могла да види децата си, откогато се е върнала в Съединени американски щати за празниците.

Линдзи Шийвър твърди в молба, подадена във Върховния съд на окръг Томас, Джорджия, на 3 януари, че Робърт Шийвър й е попречил да посети трите им деца и е държал местонахождението им в неопределеност, съгласно Court TV.

Двойката споделя трима сина, всичките на възраст под 12 години.

Съгласно решението на някогашната кралица на хубостта беше позволено да се върне в дома на родителите си в Алабама на 22 декември, до момента в който чака процеса за наемно ликвидиране на Бахамите.

Искането обаче твърди, че Робърт Шийвър е нарушил съглашение, което би разрешило на децата да посещават Линдзи при изискване, че нейните родители са под контрол.

„ Ищецът (Робърт Шийвър) е отказал на ответника (Линдзи Шийвър) всевъзможен персонален контакт с децата по време на ваканционния сезон “, написа нейн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР