Майка на три деца оправи апел за помощ в социалната

...
Майка на три деца оправи апел за помощ в социалната
Коментари Харесай

Майка на три деца иска да направи аборт, търси средства във Facebook

Майка на три деца оправи зов за помощ в обществената мрежа. Тя показа, че е бременна с четвърто дете, само че желае да направи аборт. По думите ѝ, тя не може да си разреши да отглежда още едно, защото и в този момент има усложнения.

Жената има две момчета на 16 и 14 години, както и момиче на 3. С бащата на децата 34-годишната жена е разграничена. Сега тя живее с приятеля си на квартира. Работи в хранителен магазин и не може да си разреши сумата за здравната намеса.

„ Здравейте! След 7 дни забавяне - през днешния ден си направих тест за бременност и е позитивен. Ще кажа напряко, знам че доста ще ме осъдят, само че нямам различен избор. Искам да махна бебето, защото имам 3 деца. Но нямам пари, с цел да направя аборт. Ако може някой да ми помогне финансово. Благодаря!, “ това написа дамата във Фейсбук.

Под обявата не закъсняха и мненията. Немалка част от хората се усъмниха в желанията на дамата. Според тях това е следващата скица за събиране на средства от положителни хора. Потребителка показа, че е засичала въпросната жена да желае телефон за едно от децата си в друга група в мрежата. Впоследствие майката разгласила същия апел на друго място, а опасенията са, че евентуално не са харесали мобилното устройство, което им е било изпратено.

„ Не знам по какъв начин не ви е позор да желаете пари от непознати хора и обществено да се унижавате и излагате, “ написа друга жена.

Дали историята на дамата е истина и тя се нуждае от средствата, с цел да обезпечи по-добър живот за трите си деца, даже това да значи да не роди четвърто, или е следващата машинация, остава мистерия.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР