Майка на три деца колабира и почина, докато отиваше на

...
Майка на три деца колабира и почина, докато отиваше на
Коментари Харесай

26-годишна британска майка почина, след като отлетя за „бразилска операция за повдигане на задните части“ в Турция

Майка на три деца колабира и умря, до момента в който отиваше на обзор, дни откакто се подложи на бразилска интервенция за покачване на задните елементи в Турция.

Деми Аголия се оплакваше от болки в гърдите часове преди гибелта си и получи сърдечен удар в такси на път за клиника. Нейният обезверен другар Брадли Джоунс се опита да избави живота на 26-годишната и откакто й направи сърдечен масаж, тя беше откарана по неотложност в интензивно поделение.

Но медиците в Истанбул не съумяха да я върнат и тя беше оповестена умря в понеделник, часове преди да отлети за у дома в Салфорд, Манчестър. Трагичната жена роди третото си дете единствено преди седем месеца и преди този момент беше отлетяла в страната от зъболекарска работа.

Сърдечният й брат Карл, на 37 години, споделя, че фамилията и сътрудникът й преди този момент са я умолявали да не да отида на козметична интервенция. Той сподели пред The ​​Sun: „ Трагично е, просто сме в потрес. Никой не е желал тя да излезе и да го направи, само че тя е един от тези хора.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР