Майка на три деца каза, че домът й е разбит

...
Майка на три деца каза, че домът й е разбит
Коментари Харесай

Семейството се чувства разочаровано, тъй като водата все още се „излива по стените“ на дома след бурята Хенк

Майка на три деца сподели, че домът й е разрушен след бурята Хенк, при която мощните ветрове разнасят керемиди и вали се излива по стените в дома на нейното семейство.

Джорджина Браун живее в къщата си с три спални в Шерууд, благосъстоятелност на градския съвет на Нотингам, от 2018 година с трите си деца на две, седем и 18 години. Тя сподели, че макар че реализатор е посетил къщата й, с цел да оцени вредите и доказано, че би трябвало да се сложи скеле, покривът й остана непоправен.

След като отпътува за Коледа, госпожа Браун се прибра у дома със спукана тръба под дъските на пода и изчезнали керемиди от покрива. 38-годишната жена сподели пред Nottinghamshire Live, че макар уговорената среща за спуканата тръба за идващия месец, сега тя предизвиква повече вреди на тавана на нейната кухня, който тя се притеснява, че може да се срути.

Тя сподели: „ Чувствам се в действителност разочарована, тъй като ми вземат пари за наем, само че не обезпечават ремонта, който би трябвало да бъде изработен, и движимостите ми се унищожават....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР