Майка на три деца е в кома след побой от

...
Майка на три деца е в кома след побой от
Коментари Харесай

Мъж преби приятелката си, майка на три деца. В кома е

Майка на три деца е в кома след побой от приятеля й. Сигналът за жестоката експанзия над дамата е подаден в края на предходната година. До момента лекарите в „ Пирогов” не престават да се борят за живота й. Близки на 42-годишната жена желаят правдивост, а мъжът, нанесъл побоя е на независимост.

Инцидентът се случва на 28-ми декември вечерта в Божурище.Светослава Божилова получава позвъняване от майка си, която й споделя, че е пребита от приятеля си.

„ Прибрах се у дома, той беше там, открих го и него и мама у дома с дребната ми сестричка. Аз го извиках да излезе на открито и да си тръгне, той не искаше да си тръгне. Посегна към мен да ме удря”, споделя тя.
свързани новини15061на 02.09.2018
В злощастната вечер 42-годишната жена понесла голям брой удари в главата – настояват нейни близки. На грозните подиуми станала очевидец и две годишната й щерка. Първоначалният обзор демонстрира, едно счупено ребро. Часове след побоят, Виктория е настанена в „ Пирогов”, в тежко положение, с мозъчен инфаркт.

„ Към този момента знаем, че положението й е сериозно в кома е, има оток на мозъка, сърцето й без системи не работи”, прецизира Светослава.

Виктория и 31-годишният Мариян живеели дружно от към година. По думите на околните й, постоянно се карали, а мъжът ставал нападателен.

„ Нямам и до през днешния ден информация защо са се карали, само че по принцип всичките кавги кавги са били от негова страна, от ревнивост. Той я ревнуваше даже някой „ Здравей” да й каже. Ревнуваше я от всичко и от всеки”, споделя щерка й.

„ Виждала съм го два пъти, говорили сме с него общи приказки, само че споделих н дъщеря ми че просто не ми е прелестен, самата му физиономия е отблъскваща и избягвах да приказваме.”

Посягал даже и на децата й.

„ Бяха се скарали един ден, той я беше бил, аз се прибрах у дома, дребната плачеше, аз влезнах в кухнята и той я удари в главата и аз му споделих „ махай се” и той почна и мен да ме удря. Обаче аз се отскубнах и незабавно потеглих за помощ”, споделя синът Мартин Божилов.

По думите на околните й, дамата е криела, че е ставала жертва на тормоз.

„ Тя не искаше да подаде тъжба в полицията, тъй като може би я беше страх”, споделят околните й.

„ Звънял ми е по телефона, заплашвал ме е откакто се случи това вечерта, заплашва мен и приятелите ми, споделя „ Елате, в къщата, в която аз пребивавам, ще ви заколим всичките”, споделя още момчето.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. От софийската окръжна прокуратура обясниха за NOVA, че 31-годишният мъж е с чисто правосъдно минало и досега не са получавали сигнали против него от страна на жертвата.

А домашното принуждение ще е приоритет за новото държавно управление. Това стана ясно след среща сред правосъдния министър Надежда Йорданова и началника на кабинета Лена Бориславова. Очаква се в къси периоди да бъде несъмнено и кой вицепремиер ще дава отговор особено за домашното принуждение.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР