Майка на третокласник от видинско училище твърди, че преподавателка е

...
Майка на третокласник от видинско училище твърди, че преподавателка е
Коментари Харесай

Майка обвинява учителка срещу посегателство над дето й

Майка на третокласник от видинско учебно заведение твърди, че преподавателка е блъснала детето й, тъй като пишело постепенно, оповестиха от Нова телевизия.

9-годишното момче учи в видинското учебно заведение " Любен Каравелов ". Майката споделя, че в средата на предходната седмица получила позвъняване от учителката.

По думите на майката учителката се е обадила на майката на детето, с цел да я уведоми, че дето написа постепенно и тя му е направила забележка. " Тя ми изясни, че го е нашамарила, тъй като я е вбесил ", споделя Магдалена Каменова, чието дете е било ударено от учителката.

Детето твърди, че случай се е случил в час по математика. Но това не били първите плесници. Детето било удряно от същата учителка и в края на октомври. В учебното заведение към този момент е почнала инспекция.

Директорката на учебното заведение разяснява, че третокласникът е за първа година в това учебното заведение и до момента е натрупал близо 80 отсъствия. Според нея, детето има съществени пропуски в образованието.

" Няма ли право госпожата, класният началник на трети клас, да каже пред нас, какво се е случило? Дайте ми първо на мен време да се срещна с госпожата откакто завърши образователните занятия, да изясним какво се е случило и какво не се е случило, и на последваща среща с вас да представим това, което, би трябвало да кажем ", съобщи директорката на ОУ " Любен Каравелов " - Видин Любка Найденова.

" И това, което е най-притеснителното е то няма мотивация за работа. Отказва в действителност да работи и да написа. Това го знаем в тези месеци, в които учителката по всякакъв начин се пробва да го приспособява към образователния развой. Разбира се шамаросването не е нито педагогично, нито методично. Не съм неин юрист и не мога да я пазя сега, само че би трябвало да изясня обстановката, при която се е случило всичко това ", споделя още Найденова.

Майката към този момент е уведомила полицията, наела е и юрист.

Според майка на друго дете в класа, учителката е набедена, без да има виновност.

" Възмутена съм от цялата тази мръсотия, която се изля върху тази жена, която е един доста кадърен учител ", сподели Мая Цветанова.

Майката на удареното момче е безапелационна, че детето й няма да посещава повече учебното заведение и ще го реалокира още веднъж. С него следва да работи и психолог. /nova tv
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР