Майка на седмокласничка влезе в час и удари учителка по

...
Майка на седмокласничка влезе в час и удари учителка по
Коментари Харесай

Майка на седмокласничка нашамари учителка в час

Майка на седмокласничка влезе в час и удари учителка по математика. Повод за абсурда станала забележка към детето, която детето пресъздало като принуждение. Случаят е от учебното заведение в Меричлери, оповестява bTV. Сканадалът почнал в часа по математика. Момичето желало да написа по дъската, само че учителката не разрешила. Последвали викове, които се чули чак до директорския кабинет.

 „ Ученичката истерично крещеше, съвсем не се разбираше какво приказва. Учителката изясни, че е написала с маркер на дъската една нецензурна дума по неин адрес. Само се чуваше „ Ще ви махна, ще ви закрия “ – от тоя вид закани “, сподели Станислава Иванова, шеф на ОУ „ Димитър Матеевски “.

 След огромното междучасие в учебното заведение връхлита майката. Охранителят го няма. Тя сграбчва учебната метла и атакува. Първа се пробва да я спре Красимира, която работи в учебното заведение. „ Тя взема метлата, аз по-късно потеглям, към този момент викаше и единствено видях по какъв начин зашлеви шамара и тя седна просто дамата “, описа тя. „ Удари я, тя се разплака. Едно дете издърпа метлата. Тя като удари учителката и си потегли “, добави директорката.

След удара учителката е в потрес. Тя отхвърля да бъде снимана и да се оповестява името ѝ. „ Бях предизвестена от учениците, че майката е такава. Страхувам се доста. Не знам на следващия ден по какъв начин ще дойда на работа, по какъв начин ще преподавам “, каа учителката по телефона. Майката на момичето е арестувана за 24 часа и ще бъде съдена по Указа за дреното безчинство. Според бащата, казусът бил прекспониран: „ Един пестник, нищо ѝ няма. Тя ще го скубе от чина до вратата, по този начин ли? За няма нищо дамата в никакъв случай няма да иде и да я набие “.

 От полицията отирчат момичето да е бито. Тя е позната на инспекторите от детска педагогическа стая и поради агресивното си държание с нея работят от Центъра за социална поддръжка. „ Арогатно отношение към преподавател, обидни думи, в час се влиза-излиза, пее се, играе се “, изясни директорката. За държанието си момичето е осъдено с последно предизвестие за пренасяне в друго учебно заведение. В момента детето е под полицейска протекция.

Кметът на града желае строго наказване за майката: „ Тази жена, която епосегнала, би трябвало да бъде подложена на съд, само че не по този начин, на следващия ден – „ Нищо не ми направиха, елате, вижте какво стана, гелдайте си работата, ние ще вършим каквото си желаеме “. Семейството е познато на полицията, а майката нееднократно е била нападателна към учителите, само че за първи път протяга ръка
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР