Майка на седем деца сподели момента, в който сърцето й

...
Майка на седем деца сподели момента, в който сърцето й
Коментари Харесай

Момче, 5, диагностицирано с рядко нелечимо заболяване, след като майка му забелязва странен симптом

Майка на седем деца показа момента, в който „ сърцето й се разруши “, откакто откри, че животът на сина й ще бъде скъсен заради рядко нелечимо заболяване заболяване.

Кери Робсън, 48, от Плимут, споделя, че нейният наследник Дуд, 5, постепенно ще загуби способността си да върви, приказва, чува, яде и други постоянни придвижвания, откакто е бил диагностициран с 4H левкодистрофия POLR3B - която визира мозъчната материя.

Кери и нейният сътрудник Тони Сътън, на 50, споделиха, че за първи път са разбрали, че „ нещо не е напълно наред “, когато Dude се „ клатеше “ и „ блъскаше в неща “, когато за първи път стартира да върви.

Притеснената двойка посети своя доктор и бързо бяха ориентирани към болница Дерифорд за сканиране с ЯМР. Резултатите от сканирането демонстрираха, че Пичът няма задоволително миелин в мозъка си - миелинът е веществото, което изолира нервите в мозъка.

Кери сподели: „ Това караше известията от мозъка му да останалата част от тялото му да бъде по-бавна и от време на време счупена. Мислех, че е доб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР