Майка на проститутка поиска служител на Второ РУ да плаща

...
Майка на проститутка поиска служител на Второ РУ да плаща
Коментари Харесай

Майка на проститутка натопи полицай

 Майка на продажница изиска чиновник на Второ районно управление (на МВР) да заплаща доживотно по 2000 лв. месечно на щерка ѝ, защото ѝ бил блъснал пестник при инспекция в постройката на районното ръководство. За задачата тя подала тъжба, а резултатът е 200 лв. санкция, само че не за служителя на реда, а за жалбоподателката, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Дъщерята на нарушителката изкарвала прехраната си, предоставяйки полови услуги против възнаграждение. От към 15 години тя работила в региона на Централна гара в Пловдив. През нощта на 17.06.2019 година тя била арестувана от чиновници под пагон, защото осъществявала посочената нагоре неморална активност. Проститутката била отведена в постройката на Второ районно управление (на МВР), където й били снети пояснения и по-късно била освободена.

На идващия ден дамата се прибрала при майка си и разказала, че служител на реда, облечен в цивилни облекла, който познавала по име, ѝ бил блъснал пестник. Младата жена признала, че не си е извадила здравно уверение, защото по-късно ежедневно ще бъде да проверявана и нямало да може да " работи " умерено.

Майката се разгневила и решила да подаде тъжба – адресирала я до окръжния съд. В нея показала, че желае служителят на реда от Второ районно управление (на МВР) да бъде наказан да заплаща на щерка й сумата от 2000 лева на месец пожизнено. Освен това нарекла чиновниците на Министерство на вътрешните работи с грозни и обидни думи.

Сигналът бил препратен до прокуратурата за осъществяване на предварителна инспекция по случая. Справка посочила, че чиновник с въпросните имена не съществува в системата на Министерство на вътрешните работи.

Същевременно обаче, употребяваните по отношение на чиновниците на Министерство на вътрешните работи обидни прилагателни, станали притежание на четящите сигнала лица, които мощно се възмутили от употребяваните от нарушителката прилагателни по отношение на служителите на реда. Затова на дамата ѝ бил формиран акт по Указа за битка с дребното безчинство.

Тя била изправена пред съда, където признала, че е авторка на сигнала. Тъй като тя намала предишни регистрации за дребно безчинство, била неосъждана, а и изразила страдание за стореното, тя била осъдена единствено със 100 лв. санкция. Решението предстои на обжалване пред окръжния съд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР