Майка на младоженец отмени сватбата, след като разбра какво е

...
Майка на младоженец отмени сватбата, след като разбра какво е
Коментари Харесай

Майка отмени сватба, след като синът ѝ...

Майка на жених анулира сватбата, откакто разбра какво е правил синът ѝ последната седмица преди тържеството. Любопитната история се популяризира като вирус в обществената мрежа.

Булката била доста щастлива и се подготвяла трескаво за огромния ден, бъдещият ѝ брачен партньор нямал нищо срещу да се ожени, само че майка му решила да се намеси и в последния миг съумяла да го убеди да не го прави.

След като приключил висшето си обучение, основният воин на тази история Джон се върнал в родния си град. Младият мъж решил да не бърза с търсенето на работа, а да си почине през лятото и да се позабавлява в компанията на старите си другари.

Един ден инцидентно срещнал Анна. Двамата били съученици и той доста я харесвал още от учебно заведение.

Топлите нощи, купоните на лунна светлина, романтиката и хубостта на момичето предиздвикали Джон да се влюби в нея. Няколко дни по-късно той към този момент бил при родителите на Анна, с цел да изиска ръката ѝ.

Джон бил убеден в избора си и желал да се ожени допустимо най-бързо. Нещата обаче не можело да се случат толкоз бързо и се наложило да изчака няколко месеца.

Анна въобще не се тормозила, че сватбата ще се забави. Така щяла да има време да се приготви за най-важния ден в живота си. Тя почнала да търси рокля, да прави лист с гостите, а Джон, като същински мъж, отпътувал да си търси работа.

Младият мъж имал шанс и съвсем незабавно го наели. Дори съумял да спести и малко пари.

До сватбата оставала една седмица и Джон към този момент се готвел да се прибере в родния си град. Една вечер, на път към квартирата си, той влезнал в близкия ресторант, с цел да вечеря. Взел менюто и почнал да чака сервитьорката.

Изведнъж усетил, че някой се доближава до него. Когато вдигнал очи, като че ли ток минал през цялото му тяло. Пред него стояло благо момиче, в чиито очи видял сродната си душа. Това било обич от пръв взор и Джон схванал, че тя ще е за цялостен живот.

Сара (така се казвала сервитьорката) също на мига схванала, че младият мъж не ѝ е апатичен.

Няколко дни двамата били неразделни. Разхождали се, говорели си и се смеели. Джон се страхувал да не изгуби Сара - с нея му било толкоз хубаво и умерено, и не събрал храброст да ѝ каже, че след няколко дни ще се дами.

Когато се прибрал още веднъж вкъщи, годеницата му го чакала на автогарата. Виждайки го да слиза от рейса, тя се хвърлила в обятията му. А Джон нямал сили да я огледа в очите. Чак тогава той осъзнал, че това не е обич, а единствено детско въодушевление, обвързаност, само че не и същински усеща.

Младият мъж нямал сили да признае на Анна какво изпитва. Затова решил да опише всичко на майка си.

Той споделил по какъв начин преди дни е срещнал друго момиче и се е влюбил в него, какъв брой добре са си прекарали двамата и по какъв начин не може да разбие сърцето на Анна. И явно ще би трябвало да се ожени, а кой знае - след това може и да се влюби в нея.

Майка му го изслушала, без да каже и дума. След това отишла в стаята си, а когато още веднъж се върнала при него, държала в ръката сака му. Единственото, което му споделила, е да се върне при Сара, при същинската си обич, а нещата тук да остави на нея.

Джон си взел билет за първия рейс и отпътувал при новата си обичана. Днес той има щастливо семейство, любяща брачна половинка и две прелестни деца.

Анна също не тъгувала дълго и намерила своя обичан, с който, апропо, също се познавали от учебно заведение.

А по какъв начин би ли се развила тази история, в случай че Джон не беше разкрил пред майка си какво е правил седмица преди сватбата?, питат от jenata.blitz.bg.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР