Майка на Корди Хайм заяви в ТВ предаване, че тогавашният

...
Майка на Корди Хайм заяви в ТВ предаване, че тогавашният
Коментари Харесай

Обрат! Майката на Корди Хайм: Не Чарли Шийн, а друг изнасили сина ми

Майка на Корди Хайм съобщи в ТВ предаване, че тогавашният й 13-годишен наследник е изнасилен по време на кино лентата " Лукас ", само че не от Чарли Шийн. Джуди Хаим добави, че нейният умрял наследник е бил отворена книга за нея и твърди, че би схванала за всевъзможни случаи на полово принуждение, написа " Дейли Мейл ". Тя увери, че, в случай че нещо се е случило сред сина й и Шийн, тя щяла сигурно да знае.

" Детето ми не криеше нищо, той беше като... транспарантен. Той в никакъв случай не е скрил нищо, това е отвън характера му. Когато синът ми беше на 13 години, той нямаше по какъв начин да отиде и да помоли Чарли Шийн да отиде и да спи с него ", сподели майката.

Но по време на изявлението Хайм твърди, че различен мъж е злоупотребил със сина й, само че името му към момента не е ясно.

Това се случва единствено ден откакто Чарли Шийн е упрекнат в судомизиране на младия артист на кино лентата. Корей Фелдман, най-близкият другар на Хайм, написа в записките си, че Хайм е бил атакуван по време на " Лукас ", само че в никакъв случай не е упреквал Шийн.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР