Майка на хиперактивно дете потърси медиите, за да разкаже за

...
Майка на хиперактивно дете потърси медиите, за да разкаже за
Коментари Харесай

ПОРЕДЕН СЛУЧАЙ НА АГРЕСИЯ В УЧИЛИЩЕ! Учителка удряла главата на дете в чин

Майка на хиперактивно дете потърси медиите, с цел да опише за издевателството, на който е било подложено детето ѝ в учебно заведение в столичния квартал „ Люлин “. По думите ѝ, учителката е посягала на Антоан два пъти. От учебното заведение отхвърлят, оповестява Нова телевизия.

„ Тя го е блъснала по време на час и го е попитала за какво не написа. Отидох да си взема на обед детето и го видях с рани по врата. Питам го какво е станало. То първо не сподели нищо, само че по-късно сподели, че госпожата го е блъснала. Отидох да приказвам с нея. Тя сподели, че детето не е желало да написа и че се е въртяло. Това ли е метода? Тя призна, че го е набила “, сподели майката Будислава.

Майката е извадила здравно. „ Това не може да продължава по този начин. Говорих с директорката, само че тя, единствено по път в коридора, сподели, че ще приказва с класната “, сподели още майката.

Преди седмица и половина е имало и различен случай. Учителката удряла Антоан в чина. „ Отидох да го взема и децата ми споделиха, че класната го хванала за косата и го е удряла в чина. Гони го от часовете. Наказва го в коридора. Хвърля му тетрадките. Как да написа това дете като е на открито “, възмущава се майката. Антоан е с диагноза хиперактивност. Той има проблем с ученето, писането, таблицата на умножение. Това призна майката. Той е с тази диагноза от 3 години. След първия случай майката била накарана от директорката да подпише документ за самостоятелно образование без да ѝ бъде тъкмо обяснено върху какво се желае от нея да сложи подписа си. Също по този начин, нито директорката, нито въпросната учителка ѝ дали въпросния документ – той бил оставен на масичка за пласиране на мартеници в учебното заведение. От министерството на образованието обявиха, че са осведомени със случая на Антоан. Оттам дадоха обещание да покачат потенциала на преподавателите за работа с тези деца.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР