Майка на двегодишно дете се оплака в мрежата от случка

...
Майка на двегодишно дете се оплака в мрежата от случка
Коментари Харесай

Майка с болно дете получи грубо отношение в клиника

Майка на двегодишно дете се оплака в мрежата от преживелица в столична клиника. По думите ѝ, тя дружно с болното си дете, се наложило да чака часове, до момента в който то бъде прегледано. Освен нея имало и други майки, които чакали дълго с децата си.

Аделина Омайска е разочарована и от отношението на шефа на лечебното заведение. Тя твърди, че откакто желала да получи отговори на нейните въпроси, ѝ било казано да накара детето си да млъкне, както и да смени клиниката.

Тя е решена да подаде публично недоволство до виновните институции.

Ето цялата история на дамата:

„ Пиша във връзка днешната ми преживелица в клиника " Медива ", на мен и още много родители като мен. Всички сме там с заболели деца, на всички места се чака разбирам, само че 4 ч. с болно дете на 2 година (без количка по разбираеми причини) не е обикновено, няма да приказвам за другите, допускам им е било същото.

Става въпрос за притежателя на клиниката. След 3 ч.и 10 мин. очакване, аз вземам решение да потърся страшата сестра да схвана какво се случва, стоя пред кабинета на " Управител " с моето 2 година Детенце, което даже към момента не реве, за разлика от 5 други на опашката, след 5 мин. илиза един господин без име. Името му е Собственик на Клиниката и декларира най-нагло - " Кажете не детето си да млъкне. "

По моите стандарти на родител детето ми даже не беше шумно. Заявявам питането си

- " А по какъв начин тъкмо да го накарам да млъкне, когато висим тук 3 ч., и явно казуса е във Вас "

- " Сменете си клиниката " - декларира господин притежател!

" Гений ", в миг на взрив на болните, аз да оставя детето си без персонален доктор!?

Ще го направя... разбрах за какво е тази тълпа - нямат личен състав.

Въпросът е следният, искам да подам публично недоволство към " Министерство на Здравеопазването ", към " Български лекарски съюз " и към НЗОК.

Моля, в случай че в групата има родители, станали жертва на това безчинство по отношение на децата ни, да ми пишат на персонално, една птичка пролет не прави, дано се обединим.

Имаше майка която съобщи, че от в този момент си отписва децата, имаше друга с плачещо детенце, която също беше на ръба, нека го прочетете и ми пишете. “

От GlasNews.bg сме подготвени да публикуваме позиция на лечебното заведение по отношение на изказванията на дамата.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР