Майка на две деца се нуждае от спешно лечение. 35-годишната

...
Майка на две деца се нуждае от спешно лечение. 35-годишната
Коментари Харесай

Майка на две деца, която чака за трансплантация на сърце, се нуждае от спешно лечение

Майка на две деца се нуждае от незабавно лекуване. 35-годишната Гюлен Мустафова от Русе би трябвало да се подложи на сърдечна интервенция в Турция, до момента в който чака трансплантация на сърце.

Допреди две години животът на Гюлен е изцяло естествен. Отива на доктор поради неразположение, а резултатите прекатурват света й.

“Там се откри, че имам междусептален недостатък, който се открива в доста ранна възраст, само че при мен е останало прикрито дълги години. Решиха незабавна интервенция на сърце ", описа Гюлен. 

Въпреки интервенцията, поставения пейсмейкър и още няколко процедури, положението на Гюлен се утежнява. 

“Докато бях в болница отново за следващ път, не знам за кой, ми споделиха, че съм за трансплантация на сърце. И ме вкараха в чакащата листа ", сподели тя.

Шанс за естествен живот ѝ дава новаторска процедура в Турция. Сумата от 65 000 евро обаче е непостижима за фамилията, децата на Гюлен са на 8 и на 11 години.

“Аз по тази причина толкоз доста се борех, а битката не беше въобще лесна и се надявам, че ще имам този късмет да ги отгледам ", добави тя.

“Гледам какъв пъкъл изживява тя. Свидетел съм на всичко това и по тази причина апелирам в действителност хората с положителни сърца да поддържат детето ми, което се нуждае доста от финансова и молитвена поддръжка ", сподели майката на Гюлен Емел Ислям.

Гюлен не губи вяра и има вяра в положителното и съпричастността.

Може да дарите с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut.

https://pavelandreev.bg/camp…/nadezda-za-zivot-za-edna-maika

Дарителска сметка:

Титуляр: Гюлен Гюлчин Мустафова

IBAN: BG50BPBI 7921 4046 7857 01

BIC: BPBIBGSF

Юробанк България АД/ Пощенска банка
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР