Майка на две деца с тежко увреждане на нервите остана

...
Майка на две деца с тежко увреждане на нервите остана
Коментари Харесай

Офертата за Синя значка на майка на две деца с увреждане на нервите е отхвърлена, тъй като тя „не е достатъчно увредена“

Майка на две деца с тежко увреждане на нервите остана гневна, откакто съветът отхвърли да й даде Син Бадж – потвърждавайки, че „ не е задоволително неработоспособен “.

Лорън Дженингс от Бенфлийт, Есекс, получи пострадванията си вследствие на няколко огромни интервенции за премахване на необичаен и евентуално раков израстък. Въпреки това, макар компликациите в ежедневния живот, съветът въпреки всичко отхвърли молбата й по-късно, което майката разказа като „ травматична “ оценка лице в лице.

33-годишната - която също страда от доста увреждане на червата и пикочния си мехур - кандидатства за значката, с цел да направи задания като достъп до здания и тоалетни по-малко стресиращи. Тя обаче остана стъписана от резултатите от нейната оценка, които бяха по едно и също време „ обидни “ и „ способни “. Съобщава се, че Съветът на окръг Есекс твърди, че тя може „ удивително “ да върви с отмерено движение в продължение на 90 секунди, без да си почива.

Миналата седмица Министерството на превоза разкри, че броят на притежате...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР