Майка на две деца от Варна се нуждае от помощ,

...
Майка на две деца от Варна се нуждае от помощ,
Коментари Харесай

Майка на две деца от Варна се нуждае от помощ

Майка на две деца от Варна се нуждае от помощ, с цел да се пребори за живота си.

Петя Христова Тодорова от Варна, майка на две деца, има незабавна потребност от помощ. Жената се бори със злокачествено заболяване на стомаха и за всяка глътка въздух, оповестяват близки до нея хора, пише 

След 18 месечно сполучливо лекуване в Турция, Петя получава затруднения, които не са свързани непосредствено с заболяването й.

Преди 2 дни тя е призната в интензивното отделение на Anadolu John Hopkins Hispital, откакто в България и Румъния отказали да й създадат нужната живото спасяваща интервенция, с цел да има късмет да продължи с лекуването си.  

" Тук имаме късмет, само че са ни нужни доста средства в къс период. До в този момент нейното фамилията напълно заплащахме лекуването й. Сега имаме потребност от вашата финансова помощ и молитва за Петя ", споделят нейни близки.

У дома я чакат двете й деца на 9 и на 13 години. Въпреки нейното тежко заболяване Петя не се предава и не пада духом. По всевъзможен метод се пробва да бъде поддръжка за своите деца, написа фамилията ѝ.

" Ние насочваме молба да ни помогнете да подарим още време на Петя със фамилията й, колкото бог е отредил. Ние желаеме да създадем максимума каквото е по нашите сили ". 

Лечението и животоподдържащата терапия в интензивното поделение в Американската болница в Истанбул (Anadolu John Hopkins) са няколко хиляди евро дневно.

Семейството на Петя моли всеки, който може, да помогне съгласно опциите си в борбата ѝ за живот.

Можете да го извършите посредством дарителската платформа: https://pavelandreev.bg/campaign/spasi-jivota-na-petya
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР