Майка на две деца от симитлийското село Полена опита да

...
Майка на две деца от симитлийското село Полена опита да
Коментари Харесай

Майка на две деца се обеси в село Полена след опасен коктейл

Майка на две деца от симитлийското село Полена опита да се самоубие, като погълна рисков коктейл от алкохол и увисна на бесило. Инцидентът станал към 19,30 часа в дома на 65-годишната жена. Тя живеела дружно със брачна половинка си, който е пенсионер от мината. Семейството е уважавано, употребява се с положително име, синът им работи в чужбина, а дъщерята в Симитли, пише struma.bg.

Жената изпаднала в рецесия и решила да постави завършек на живота си,  направила  бесило в навеса до къщата. Спасена е от щерка си, с която се чули преди този момент по телефона и с помощта на бързата й реакция  съдбовният край е избегнат. Сигнал за случая е подаден на тел. 112. На място пристигнали екипи на Спешен център – Симитли и полицията. Майката е превозена с кола за спешна помощ в благоевградската болница.

„ Пациентката е призната със мощна интоксикация на организма, в тежко положение, подхванати се реанимационни дейности и животът й е избавен ”, сподели началникът на реанимация доктор Любомир Димитров. Тя остава за интензивно лекуване в МБАЛ – Благоевград. Обстоятелствата, довели дамата до крайното решение, се обясняват от чиновници на Второ РУП – Благоевград. Работата по случая продължава, снемат се пояснения от очевидци и съседи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР